برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دکتری رشته باکتری شناسی پزشکی
جلسه دفاع از پایان نامه معصومه امینی دانشجوی دکتری تخصصی رشته باکتری شناسی پزشکی در روز شنبه 19 مهر بصورت حضوری و اسکای روم برگزار شد.
در این جلسه خانم معصومه امینی پایان نامه خود را تحت عنوان "شناسایی ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) با تکنیک لترال فلواسی چندگانه جدید بر اساس آنتی بادی منوکلونال و ارزیابی دقت تشخیصی آن" به صورت حضوری و اسکای روم در ساختمان دانشکده بهداشت، اتاق شورا به راهنمایی دکتر پورمند و دکتر فریدی و اساتید مشاور دکتر نوربخش، دکتر یاسری و دکتر بهاری فر و داوران دکتر سلطان دلال، دکتر بختیاری، دکتر سیادت و دکتر فلاح انجام و برگزار شد.
استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین(MRSA)، به عنوان یک باکتری بیماری زا و عامل عفونتهای بیمارستانی و اکتسابی از جامعه مورد توجه می باشد. هدف از این مطالعه طراحی و راه اندازی یک تکنیک لترال فلواسی چندگانه جدید بر اساس آنتی بادی منوکلونال جهت تشخیص سریع ازمایشگاهی MRSA است. تست LFIA یا ایمنوکروماتوگرافی ICG) )که به عنوان تست نواری نیز نامیده می شود، از این تکنیک در این مطالعه، به عنوان متد تشخیصی ایزوله های MRSA استفاده شده است، که از بیوسنسورهای سریع و ارزان و قابل حملی است که به دلیل زمان عمل کوتاه برای به دست آوردن نتیجه آزمایش، سرعت بالا، اجرای ساده، مشخص نمودن همزمان چندین واکنش، نیاز به نمونه کم، عدم نیاز به ابزار خاص و تکنسین آموزش دیده و کم هزینه بودن به یک شیوه تشخیصی بسیار رایج در زمینه های مختلف پزشکی تبدیل شده است. لیبل مورد استفاده، نانوذرات طلا در دو سایز 14 ±2 و 35±3 نانومتر بود. تست نواری LFIA در استریپ اول برای هر دو اندازه نانوذره طلا، موفق به شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس در غلظت CFU/ml 103 شد، و نیز توانایی تشخیصی این تست دراستریپ دوم برای شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین، در مورد نانوذره با ابعاد 14 نانومتر، CFU/ml 104و برای نانوذره با ابعاد 35 نانومتر، CFU/ml 105بود. نتایج نشان داد که تست نواری طراحی شده در این مطالعه برای تشخیص MRSA از حساسیت و ویژگی بالایی برخوردار است. ضمنا با توجه به سهولت بکارگیری و سرعت تشخیص می تواند به عنوان تست غربالگری در آزمایشگاه های تشخیص طبی مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال به دوستان